Kenapa ? Mengapa ? : kerana lupa

Assalamualaikum..... Sebenarnya, Rul dah lama register blogger ni..... januari 2010..... tapi.... post ni la yang first.... sebabnya.... time Rul register dulu.... tak tahu apa nak tulis dalam blog ni.... sebab dah ada Facebook.....
jadi Rul tinggalkan sekejap blog ni....... lagi pun time tu Rul tengah sibuk study...... awal-awal semester.... memang macam-macam nak kena buat......
Beberapa bulan lepas tu...... Rul baru ingat..... yang Rul ada register blog.....tapi.................
Rul dah mula lupa...... apa address?? apa password???? hadoiii...........
kenapa la cepat sangat Rul lupa.....
hari-hari Rul fikir..... mana satu address yang Rul guna untuk register dulu.....
Rul ada banyak email address......penat memikir....
tu la....lain kali...catat la...... kan dah lupa.......
Jadi.......Rul dah lupa....... biar je lah.......
tapi..... Rul tak register blog yang baru..... Rul terus simpan je hasrat nak ada blog.....
Rul malas nak register yang baru....sebab...Rul dah ada satu account.....takkan nak buat lagi......
menyemak je kalau buat banyak-banyak......nanti lupa lagi....
tapi.....sebulan yang lepas.....time habis final exam semester 3........
Rul rasa nak cari balik blog yang Rul dah create ni.......
lepas habis exam.......tak tahu nak buat apa.......ni la kerja yang boleh Rul buat.......
jadi.......Rul cuba satu persatu email address Rul.......dan satu persatu password yang Rul rasa Rul pernah guna password tu.....
hadoiiiii......satu persatu kena reject.......macam nak hacked profile sendiri pulak...penat.....
try punya try.......finally......I got it......happy..:-)
terus catat address dengan password tu, takut lupa lagi......fuhhh...lega.......
itu.....sebab Rul lupa la.......post ni jadi post yang first..... selepas hampir setahun register.....
hadoiii............nasib arrr....kenapa suruh lupa....padan muka.......
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

No comments: