Mencari masa senggang

Assalamualaikum..... alhamdulillah, sempat juga untuk Rul update post baru ini, al-maklumlah, sepanjang bulan februari lepas, Rul begitu sibuk, jadual begitu padat sebagai seorang student Universiti Kuala Lumpur.... sebab itu juga, sepanajang bulan februari, tiada satu pun post update dari blog ni.... tak sempat.... lagi satu hal, banyak pula masalah bila buat blog ni, orang ni bagi komen, orang itu komen, mungkin sebab itu juga, Rul rehat selama sebulan, tanpa sebarang post baru..... lagi pun, tidak ada idea untuk tulis post baru..... sekarang idea dah datang.... boleh la Rul menulis lagi, tapi tunggu masa senggang sikit, sekarang, masih jadual kelas masih padat..... pertengahan bulan mac nanti, dah start cuti pertengahan semester, boleh la update post yang baru....OK, TQ.... mood:tak sabar untuk cuti mid-semester....
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

1 comment:

Mohd Eqbal said...

ape nk risau rul..xyah la publish blog ni kat mamber..haha..juz biarkan public yg lain jer baca..hahaha